Workshop vachtverzorging

Workshop vachtverzorging

Deel dit verhaal

Wilt u ook dat uw Labradoodle er altijd op en top uit ziet en niet met elke trimbeurt kort moet? Dan is de workshop vachtverzorging echt iets voor u!

Steeds meer merk ik dat veel eigenaren heel erg hun best doen om de vacht te onderhouden, maar toch komt de hond binnen met klit of zelfs vilt. Om zelf de hond goed bij te kunnen houden zodat u de vacht lang kan laten houden is het van belang dat de vacht goed verzorgd wordt. Daarom adviseer ik tussen de trimbeurten door de hond zelf te wassen, drogen en te kammen. Dat voorkomt namelijk klitvorming en houdt de huid gezond.

Tijdens deze workshop leert u hoe de hond het beste kunt wassen. Daarnaast wordt het blazen zorgvuldig uitgelegd en komt tevens het kammen aan bod. Ook wordt uitgelegd hoe de oogjes vrij te knippen en de voeten en het kontje netjes te houden. Ter verduidelijking: dit is niet een workshop waarbij geleerd wordt om je hond zelf te trimmen, daarvoor zijn speciale (professionele) opleidingen.

Tijdens de workshop is het aan te raden om eigen materiaal mee te nemen waarmee de hond wordt gekamd. Zo kunnen we zien of het meegebrachte materiaal geschikt is voor de vacht van uw hond.

Bij deze workshop is het noodzakelijk dat de Labradoodle niet minder dan 5 weken terug is getrimd.

Workshop Vachtverzorging Labradoodle

Wanneer: (iedere) zaterdag van 10:00-12.30 uur
Waar: Doelen 1B te Egmond-Binnen
Kosten: 85,00 euro (incl. koffie/thee en een versnapering)

Aanmelden kan via onze contactpagina (bij voorkeur via whatsapp of telefoon)

Betalen kan contant of via betaalverzoek ter plaatste worden voldaan.